Online theoriecursus

In je eigen tempo en op momenten die jouw het beste uitkomen de theorie leren

Om online de theorie te leren bieden wij drie verschillende modules;

De module: Leren

Met het pakket leren kun je vier maanden lang in de theorie duiken. In dit pakket zitten geen oefenexamens en voorrangssituaties. Compleet met filmpjes en teksten, die je goed voorbereiden op het autorijden.

Om straks je rijbewijs B te kunnen halen, moet je wel eerst de theorie goed kennen. Hier krijg je alle verkeersregels op een heldere manier met video en tekst uitgelegd. Maar ook alle verkeersborden vind je daarin terug. De hele theorie wordt verduidelijkt met filmpjes en heldere teksten. Zowel gesproken als opgeschreven.

Bij het Leren pakket zit alleen de theorie inbegrepen. Het testen van de kennis door middel van een toets is mogelijk bij het pakket Leren & Oefenen.

Prijs:  €  29,95         Bestel direkt

Meld je aan voor een GRATIS!! Proefles

Module: Oefenen

Met dit pakket kun je 4 maanden lang alle denkbare theorievragen proberen te beantwoorden.

In totaal bevatten de oefenexamens 650 vragen. Ook zijn er maar liefst vijftig lastige voorrangssituaties in 3D filmpjes te zien. Verder leer je de antwoorden onder tijdsdruk te geven. Zo gaat het tijdens het echte examen tenslotte ook.

Hoe je de examens moet maken, krijg je op een heldere manier uitgelegd. Voor € 29,95 kun je vier maanden lang alle denkbare theorievragen proberen te beantwoorden. Je kunt zelf makkelijk controleren of je de vragen goed hebt beantwoord of niet en waar wenselijk de oefenexamens herstellen.

Prijs:  €  29,95       Bestel direkt

Meer info over de modules en een gratis demo? Ga dan naar de webshop

Module: Leren en oefenen

Met dit totaalpakket van Leren en Oefenen kun je vier maanden lang de theorie leren en de oefenexamens doen.

Je kunt de theorie voor het halen van de rijbewijs B apart leren. En ook het oefenen van het examen kun je apart doen. Maar je kunt het leren en oefenen ook samenvoegen in het lespakket Leren & Oefenen. Dan weet je zeker dat je straks goed beslagen ten ijs op het echte examen verschijnt.

 

Hier krijg je alle verkeersregels op een heldere manier uitgelegd . Maar ook alle verkeersborden en de betekenissen daarvan vind je daarin terug. De hele theorie wordt verduidelijkt met filmpjes en heldere teksten. Zowel gesproken als geschreven.

Als je de theorie hebt geleerd, kun je gelijk aan de hoofdstuktoetsen en de oefenexamens beginnen. De tien oefenexamens die je hier vindt, zijn precies volgens de standaard die het CBR hanteert. In totaal bevatten de oefenexamens 650 vragen. Ook zijn er maar liefst vijftig lastige voorrangssituaties in 3D animatie te zien. Verder leer je de antwoorden onder tijdsdruk te geven. Zo gaat het tijdens het echte examen tenslotte ook. Het is heel belangrijk om het examen op die manier te trainen.

Met dit totaalpakket van Leren & Oefenen kun je vier maanden lang de theorie leren en de oefenexamens doen. Je leert de theorie en je kunt met behulp van oefenexamens testen of je al op helemaal klaar bent om het examen met succes af te leggen.

Prijs:  €  49,95      Bestel direct

Share This