De gratis proefles

Maak kennis met de rijschool, de instructeur en de auto.

Door eerst een gratis proefles autorijden te doen maak je uitgebreid kennis met de rijschool.

Het halen van het autorijbewijs is lang niet voor iedereen even makkelijk, autorijden is wel erg leuk om te doen. Wij vinden het belangrijk dat het autorijden ook leuk blijft. Leren doe je het makkelijkst als je op je gemak bent in een plezierige omgeving. Daarom is het belangrijk dat je kennis maakt met de instructeur, de auto en de manier van les geven.

Je moet er toch niet aan denken dat je een instructeur naast je krijgt die zijn werk niet leuk vindt en bij iedere fout die je maakt op de rem gaat staan of begint te mopperen. En fouten ga je maken, dat is zeker je bent immers aan het leren en dat doe je nog steeds het beste van je fouten, Daar krijg je bij ons dan ook alle ruimte voor.

Tijdens de gratis proefles autorijden worden er enkele oefeningen gedaan en wat vragen gesteld de antwoorden en resultaten van de oefeningen bepalen dan het aantal lessen wat je redelijkerwijs nodig hebt om het examen met goed gevolg af te leggen. Deze methode van een intest is door ons zelf ontwikkeld en geeft een redelijk nauwkeurig antwoord op de vraag hoeveel lessen heb ik nodig en wat gaat het kosten.

Meld je aan

Share This