Autorijles Ter Apel

Natuurlijk bij Autorijschool Frank Tatenhove

Meld je aan voor een GRATIS!! proefles

Autorijles Ter Apel en omgeving volg je natuurlijk bij autorijschool Frank Tatenhove

In Ter Apel en omgeving verzorgen wij zeer flexibele rijlessen, deze kunnen variëren van 1 uur, 1,5 uur, 2 uur en zelfs 4 uur. Bij ons ben je verzekerd van de volgende zaken.

  • Autorijles Ter ApelEen ervaren instructeur
  • Een moderne, nette lesauto
  • Les volgens de laatste lesmethoden
  • Concurrerende prijzen

Wij halen je altijd op van huis, indien gewenst kunnen we je ook ophalen op je werk, school of het busstation. woon je in Ter Apel en zit je in Emmen op school dan kun je natuurlijk ook daar opgehaald worden.

De prijzen van Autorijles Ter Apel, Sellingen en omgeving.

Doe eerst de GRATIS!! proefles, je ervaart dan wat het betekent om zelf achter het stuur te zitten en maakt kennis met de rijschool. Rijschool Frank Tatenhove is een full-service autorijschool wat betekent dat alles van je les afspraken tot aan het examen voor je geregeld worden. Je kan kiezen voor 1 uur in de week of meerdere uren wij passen het schema helemaal aan jou aan. Voor de volledige prijslijst klik je hier. Het is al mogelijk om rijles te volgen vanaf € 38,00 per uur.

2toDriveRijles kun je al volgen als je 16,5 jaar oud bent, je doet dan op je 17e verjaardag examen en kunt met een coach gaan autorijden.

Als je slaagt voor het autorijbewijs krijg je meteen ook het bromfiets rijbewijs ( AM )

Share This