Snel opleiding in 5 dagen

Snel naar je rijbewijs? Het kan bij ons al in 5 dagen

De 5 daagse opleiding

Je wilt graag je rijbewijs halen maar je hebt eigenlijk geen zin om daar een paar maanden mee bezig te zijn, kies dan voor onze 5 daagse opleiding.

Hoe werkt het

1. Je begint met het behalen van de theorie hiervoor kun je één van onze klassikale cursussen volgen of je leert zelf met behulp van onze online theoriecursus. Het theorie examen regel je makkelijk zelf op de website van het CBR je hebt daarvoor wel een DigiD nodig, als je deze niet hebt dan kan de rijschool ook een examen voor je regelen.

2. Als je geslaagd bent voor de theorie maak je een afspraak voor een gratis proefles, deze les kun je beste zien als een intest. Samen kijken we of een 5 daagse opleiding iets voor jou is we kijken wat je al kan en hoe snel je iets oppakt aan de hand hiervan bepalen we dan ook het benodigd aantal lessen.

3. Als het aantal lessen bekend is gaan we deze inplannen. houd er rekening mee dat je dit ruim van te voren doet er zit namelijk een wachttijd van 5 á 6 weken op een praktijk examen. Als je de opleiding in een bepaalde periode b.v een schoolvakantie wilt doen dan moet je er voor zorgen dat we minimaal 6 weken van te voren het examen kunnen reserveren en de lessen in kunnen plannen.

4. op de afgesproken datum beginnen de lessen, in blokken van 4 uur volg je de lessen van maandag tot en met vrijdag ochtend en dan vindt het examen plaats op vrijdag in de middag. De lessen vinden altijd plaats in de dag uren meestal vanaf 08.00 uur in de morgen het is niet mogelijk om de lessen in de avond of op zaterdag te volgen.

Wat zijn de kosten

De 5 daagse opleiding kost € 975,00 Dit is exclusief de kosten voor het behalen van de theorie.

Deze prijs is gebaseerd op 20 rijlessen van 60 minuten en één praktijk examen, mocht na de intest blijken dat je meer rijlessen nodig hebt dan worden deze extra berekend á € 38,00 per les. Voor een volledig overzicht van onze tarieven klik je hier

Dakbord 5 daagse opleiding

 

 

Meld je aan voor de Gratis! proefles.

Share This